Pulled pork christmas style

Pulled pork christmas style, med coleslaw på rødkål og hjemmelave fritter.

 

MUMS!

MUMS!

Så var det ved at være på tid at lave lidt Pulled Pork igen, og nu det var jul skulle det være christmas style.

Rubben er det første der er blevet ændre lidt

Ingredienser

  • 2 tsk hvid peber
  • 1 spsk løgpulver
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 2 tsk stødt fennikel
  • 2 tsk stødt allehånde
  • 2 tsk stødt nelliker
  • 2 tsk kardemomme
  • saft og skal fra en stor appelsin spice

Bland rubben godt sammen, og læg så nakkefilen i og få rubben god ind i købet.

Film nakkefilen og læg den i køleskabet i ca. 24 timer (en frysepose kan også bruges)

før ovnen

 

Så er svinet klar til at komme i ovnen, ja jeg har ikke en WSM så den kommer i ovnen.

efter 10 timer i ovnen

Og sådan ser kalorius ud efter ca. 10 timer i ovnen ved ca. 105C.

Der er jo ikke meget røg i sådanne en ovn, så for at give porken lidt røg, skal den lige en tur på grillen i ca. 2 timer. Grillen skal ikke være meget over 100-120 C.

Grill klar

2 grader og regn – super grill vejr!

Så er vi ved at være klar til the pulling of the pork !

Så er der pulled pork mums ! Og ser det bare godt ud – Det tror jeg nok det gør !

For at holde julestilen er coleslaw lavet på rødkål

  • ca. ½ rødkål
  • 3-4 gulerøder
  • 1 rødløg
  • 1½ dl mayo
  • lidt æblecidereddike
  • lidt dijonsennep – halv af den med honning
  • salt og peber

coleslaw

 

Og naturligvis skal der hjemmelavede fritter til.

Dette indlæg blev udgivet i Blandet. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Pulled pork christmas style

  1. Hans Tosti skriver:

    Det ser supergodt ud. :) Jeg ville dog have startet med røgningen og derefter kørt svinet i ovnen. Det er i starten af processen, der er bedst “modtagelse” af røgen. :)

  2. Merethe skriver:

    Mums det skal jeg simpelthen prøve og lave.

Skriv et svar