karamelliseret kylling samt quinoa med broccoli og karry – Paleo

 

 

Paleo eventyret fortsætter

Jeg vil prøve at få quinoa frø ind i flere retter – de smager super godt og er super sunde.

 

Kylling karamel

QogB salat

kyllingen 

  • 4 stykker kyllingebryst el.
  • olie til stegning
  • 1 dl vand
  • 2 spsk. maizena mel
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. soyasauce
  • 1 tsk. frisk ingefær, finthakket
  • 2 spesk sesamfrø, ristet

 

  1. Del hver kyllingefilet i 4 stykker og steg i ovnen i ca. 5 min. ved 200c
  2. Udrør maizenamelet i vandet.
  3. Hæld blandingen i en gryde og tilsæt honing, soya og finhakket ingefær.
  4. Kog blandingen op og hæld den over kyllingefileterne og steg dem videre i 10 min. ovnen.
  5. Rist sesamfrøene på en varm tør pande.
  6. Tag kyllingen ud og hæld over kyllingefileterne.

Quinoa med broccoli

  • 2 dl quinoa (røde og hvide)
  • 4 dl vand
  • 1 hel broccoli
  • 30 g mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk karry

Quinoaen skyldes god i en si og koges i 10min i 3 dl. vand – ta gryden af varmen og lad quinoaen stå yderligere 10 min under låg.

Skær broccolien i små buketter.
sæt en wok over og rist mandlerne som er hakket groft ved høj varme – uden fedtstof. Hæld mandlerne i en skål 
Steg videre ved middelvarme. Hæld lidt olie i panden og brænd karryen af sammen med det pressede hvidløg.  
Kom Broccolien på og tilsæt en ½ dl. vand og lidt salt – steg videre i ca. 5 min.
Bland  broccoli og quinoa sammen og drys mandlerne over.
Velbekomme! 
 
Dette indlæg blev udgivet i Blandet og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar