Grillet laks med Mango-avocadosalat – Paleo

Sommerferien er gået ind i sidste uge, og det er på tide at komme i gang med noget Paleo mad igen.

Efter en tur forbi Havensfiskehus og med 600 g laks i posen, kunne dagen ret tage form.

IMG_0562

Mango-avocadosalat

  • 1 mango 
  • 2 avocadoer
  • 1 broccoli
  • 1 håndfuld tørrede abrikoser
  • 100 g cashewnødder
  • 2 spsk. sød chilisause
  • saften af en citron
  • lidt salt

Mangoen, avocadoerne og broccolien skæren i passende stykker og abrikoserne hakkes groft. Chilisauce og citron blandes med lidt salt og cashewnødder ristes på en tør pande. 

mango avokado salat (2)

Mariner laksen med lime, salt og peber og stil den i køleskabet i ca. 1 time. Skær den herefter ud i passende stykker á ca. 200g

Grilles på skindsiden i ca. 10 min. ved middel/høj varme

Grillet laks (2)

 

Velbekomme!

Dette indlæg blev udgivet i Blandet og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar