Grillet kulmulefile med ovnbagte sweet potatoes

Så blev det tid til at lave lidt fisk på grillen, så var lige et smut forbi Havnens Fiskehus for at købe lidt – ja fisk.

Da fisken skulle på grillen, og derfor gerne skulle have skind på den ene side, var udvalget ikke så stort. Det skulle ikke være laks, da det var på menuen i sidste uge. Valget faldet på kulmule, og så blev der bestilt en rødfiskefile med skind til næste uge.

Ovnbagte Sweet potatoes (yams)

Skrællet, skåret i halve både og så har de fået lidt olie, salt, peber og basilikum.

ca. 30-35 min i ovnen ved 200 C

 

Grillet kulmulefile

Ca. 500g kulmulefile

Olie på skindside.

Marinaden til kødsiden

1 spsk. sambal oelek

1½ spsk. blødt smør

Lidt salt og peber

Ca. 8 minutter KUN på skindsiden ved. medium varme – det var bare GUF !

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Blandet og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Grillet kulmulefile med ovnbagte sweet potatoes

  1. Birgitte skriver:

    Fisk er altid super lækkert, men det her var fantastisk, og tilbehøret var bare så lækkert og sommerfriskt!

Skriv et svar