Græskarsuppe – Den nemme – Paleo

En nem og lækker græskarsuppe der kan laves på ca. en time med et minimum af arbejdsindsats.

Græskarsuppe v2 (1)

 

 

  • 2 butternut græskar
  • 1 l hønsefond Flying_goose_sriracha_th
  • 4 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • Chili/ginger sauce (Flying Goose)
  • Salt og peber

 

 

Græskarsuppe v2 (2)

 

De to græskar flækkes og kernerne tages ud. Lav et par snit i de to græskar og lig rødløg og hvidløg ned hvor kernerne var.

De skal nu have ca. 1time i ovnen ved ca. 225C – har du tid til at give dem 1½time er det super, det vil gøre det nemmere at få kødet ud.

Græskarsuppe v2 (3)

Når græskarrene er færdige skrabes kødet ud med en ske, og det hele køres gennem en foodprocessorer.

Smag til med Chili, salt og peber

Serveres med ristede græskarkerner og rugbrødscroutoner

 

Velbekomme

Dette indlæg blev udgivet i Blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar