Græskarbrød

Nu det snart er Halloween!

kerner og revet græskar

Dejen deles i to som sættes til hævning.

færdig i gryde

krummen

Super lækkert græskarbrød bagt med hokkaido græskar

Det ene brød er bagt i gryde, det andet er bagt på normal vis,  men har hævet i en hævekurv, begge super på hver deres måde!

  • 600 ml vand
  • En slat sirup
  • 42 gram æko. gær :)
  • 16 g salt
  • 100 g græskarkerner
  • 450 g Hokaido græskar – passer meget godt men et mellemstor en
  • 500 g Tipo 00 mel
  • 200 g grahamsmel
  • 600g hvedemel

 

Salt og gær opløses i vand og sirup.

Rist græskarkernerne på en tør pande

Skræl og udkern græskaret og riv græskarkødet. Kom det revne græskar og de fleste græskarkerne i fadet.

Rør det meste af melet i. Tilsæt mere mel, mens der æltes godt.

Del dejen i 2 og lad den hæve i ca. 1 time

Bag brødet ved 200 grader i ca. 45-50 min.

 

 

VELBEKOMME ! 

 

Dette indlæg blev udgivet i Blandet og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar