Curry chicken Calcutta med Raita

Så skulle menuen stå på lidt mad fra det indiske køkken igen.

Og apropos indisk mad så er  Divya Das og Manu Sareens indiske kogebog “Vores Indiske Køkken” blevet genoptrykt. Så den er lige blevet købt !

Valget faldt på en gang karry kylling -En klassiker som der sikkert findes et hav af forskellige opskrifter på. Så for at finde prøve noget nyt tog jeg et kik ind på Indiskmad

Curry chicken Calcutta

400 g Kylling skåret i nogen pæne stykker

1 Hakket løg

3 Hakkede fed hvidløg

3 cm Ingefær

4 dl. Kokosmælk

smør

salt

Masala (krydderiblandinger)

1 spsk. Sennepsfrø der har fået en tur i morteren

1 spsk. Koriander

1 spsk. Spidskommen

1 tsk. Gurkemeje

1 tsk. Allehånde

½ tsk. peber

½ tsk. ingefær

½ tsk chili

Bland alle krydderierne sammen til masalaen og giv det lidt vand så det bliver en pasta.

Løg, hvidlæg og ingefær  steges gyldne i smørret.

Tilsæt kylling og masalaen og steg i 10 min.

Tilsæt kokosmælken og salt og lad retten simre i 40 min.

Jævn evt. retten lidt.

Tilbehør: Naan, Raita og ris

Velbekomme !

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Blandet og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar