Chicken korma med Blomkålsris – Paleo

Dagens aftensmad var Paleo - Chicken korma med Blomkålsris(nu skulle det sku prøves)

KYLLING COMA

  • 3 stk Laurbærblade
  • 1 tsk stødt kanel
  • 2 stk Løg
  • 3 cm Ingefær
  • 6 stk fed Hvidløg
  • 2 håndfuld Mandler
  • 1 tsk Cayennepeber
  • 1 spsk Stødt spidskommen
  • 1 dåse Tomatpure (ca. 2 spsk)
  • 3 spsk Garam Masala (lav det selv)
  • 1,5 tsk salt
  • 600 gram Kyllingefileter
  • ½ dl mælk
  • 2 dl vand
  1. Blend ingefær, hvidløg og mandler med en sjat vand.
  2. Skær kyllingefileterne i mindre stykker.
  3. Kom olivenolie i en wok og varm det godt op, tilsæt laurbærblade og kanel – steg i 10 sekunder.
  4. Tilsæt løg/porre og steg til det er gyldent i kanterne – skru lidt ned for blusset.
  5. Kom den blendede ingefær/hvidløg/mandel-blanding i.
  6. Tilsæt cayennepeber, og spidskommen og rør det godt, steges i nogle minutter inden tomatpureen kommes i.
  7. I med masala, salt, kylling og fløde og tag vand i så du synes konsistensen er god.
  8. På med et låg og lad det simre i ca. 25 minutter.

Blomkålris

  • 1 stk groftrevet blomkålshoved
  • 1 tsk kokosolie
  • 1 stk finthakket zittaurløg
  • 1 stk finthakket fed hvidløg
  • smag til med salt og peber
  1. Riv blomkålen groft.
  2. Sauter de finthakkede løg i kokosolien i en gryde. Det må ikke brune.
  3. Tilsæt blomkålen og sauter min 5-7 under opsyn. Det skal ikke brunes.
  4. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Stort hit hos store som små – ungerne fik dog også alm. ris :)

Velbekom!

 

Takker http://www.paleo-opskrifter.dk/ for opskrifter

Dette indlæg blev udgivet i Blandet og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar